IT-revisor till BDO

  • tagRevision

Ansök till jobbet

BDO Sverige, som haft högst betyg i kundnöjdhet sex år i rad, fortsätter sin starka expansion och just nu pågår en satsning inom IT-revision. Vi söker en person med starkt intresse för IT-revision för att anta en viktig roll i organisationen. Här finns möjlighet att sätta sin prägel på tjänsteutbudets framtid och arbetssätt och du kommer få ta del av en spännande tillväxtresa på BDO. Tjänsten är med placering på BDO’s huvudkontor mitt i Stockholm City.

Som medarbetare på BDO kommer du att få möjlighet att utveckla din kompetens i en stimulerande och öppen arbetsmiljö. För att skapa bästa service och leverans gentemot kund läggs stort fokus på varje individuell medarbetares utveckling och trivsel. Arbetsklimatet är prestigelöst och inkluderande där varje insats värdesätts vilket varit en utpräglad framgångsfaktor för BDO.

Din utmaning

Du kommer arbeta i en kundnära roll med fokus på att utföra högkvalitativ IT-revision. Ditt arbete innebär ett nära samarbete med revisionsteamen på BDO. Dina ansvarsområden innefattar följande:
• Analysera, testa och utvärdera kundens IT och interna kontrollprocesser
• Arbeta rådgivande till kunder i frågor gällande exempelvis informationssäkerhet samt drift och risker kopplade till IT
• Bidra till utveckling av IT-revision vilket innebär kundbearbetning och marknadsföring
• Fungera rådgivande till kollegor vid samarbeten med revisionsteam på BDO

Din bakgrund

• Erfarenhet av revision varav minst 3 år inom IT-revision
• Relevant akademisk examen
• Erfarenhet av att identifiera, kartlägga och utvärdera kontroller och processer i kundens IT-miljö
• Certifiering såsom CISA, CRISC, CISM och CGEIT anses mycket meriterande
• Mycket goda kommunikativa egenskaper tillsammans med ett affärsinriktat driv
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Din ansökan

BDO samarbetar i denna rekrytering med Human Capital och alla ansökningar hanteras genom dem. Skicka in ditt CV så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Mikael Schmidt & Max Hedgren på 070-415 85 13 eller 08-546 99 260.

Om företaget

BDO:s vision är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Det innebär i korthet att vi alltid erbjuder det lilla extra. BDO har som vision att ingen byrå oavsett storlek ska kunna mäta sig med oss i kvaliteten i kundrelationer och kundnöjdhet. Glädjande nog har också BDO den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI), och befäster därmed den position i toppen som vi har haft i flera år. Våra nöjda kunder bekräftar därmed att vi har både kompetensen och engagemanget som gör skillnad. Sverige har BDO 24 lokalkontor runt om i landet och ca 700 anställda. BDO har ett brett tjänsteutbud och därmed kan de erbjuda sina kunder lösningar och rådgivning på många olika plan.

Kontakt

Mikael Schmidt
E-post: mikael.schmidt@humancapital.se
Tel: +46 70 415 85 13