Aktuellt

 

Här finner du aktuella nyheter från Human Capital.

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa både dig som söker jobb och dig som vill tillsätta tjänster kan du kontakta oss på 08-546 99 260 så berättar vi mer.

Kontakta oss »
Möt vår medarbetare Fredrik Sjöberg

Möt vår medarbetare Fredrik Sjöberg

  • 9 May, 2023

Vi välkomnar Fredrik Sjöberg som Affärsområdeschef Rekrytering hos oss på Human Capital!

”Det jag främst tilltalades av var dels innehållet i rollen men också det driv som finns på bolaget och som jag kände av redan tidigt i processen. Personerna jag träffade under mina möten var jordnära och enkla, vilket passar mig perfekt. Jag kände också en stark tilltro till det man gör och viljan att utveckla affären i framtiden. Alla personer jag har träffat på bolaget, och då menar jag verkligen alla, har varit otroligt trevliga och prestigelösa (förlåt ”branschfloskeln”) och jag känner verkligen att vi vid sidan av hårt arbete kommer ha jäkligt kul tillsammans!

Läs hela intervjun med Fredrik »

Läs mer
Möt vår medarbetare Anna Flanagan

Möt vår medarbetare Anna Flanagan

  • 13 Feb, 2023

Vi välkomnar Anna Flanagan som konsultchef hos oss på Human Capital!

”Human Capital tillsammans med NGS Group är väletablerade och proffsiga, det såg jag som en trygg grund att utgå från. Samtidigt finns det spännande tillväxtplaner och stora ambitioner framåt. Den resan vill jag vara med på!

Läs hela intervjun med Anna »

Läs mer
Möt vår medarbetare Ulrika Lewander

Möt vår medarbetare Ulrika Lewander

  • 16 Nov, 2022

Vi välkomnar Ulrika Lewander som seniorkonsult hos oss på Human Capital! Ulrika är från början civilekonom och har arbetat med rekrytering av chefer och specialister i 15 år, både som anställd och som egen företagare. 

”Det jag gillar med rekrytering är att få möta många människor och erhålla nya insikter varje dag. Det är verkligen ett jobb där det finns möjlighet att göra konkret skillnad för såväl individer som organisationer.

Läs hela intervjun med Ulrika »

Läs mer