Aktuellt

 

Här finner du aktuella nyheter från Human Capital.

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa både dig som söker jobb och dig som vill tillsätta tjänster kan du kontakta oss på 08-546 99 260 så berättar vi mer.

Kontakta oss »
Möt vår medarbetare Milena Sohlén

Möt vår medarbetare Milena Sohlén

  • 5 Feb, 2024

”Jag älskar branschen och har ägnat de flesta åren till ledande roller inom rekrytering och bemanning. Att hjälpa organisationer och människor är en otrolig tillfredsställelse och är något som ger värde både till mig själv, individen och samhället i stort.

Läs hela intervjun med Milena » 

Läs mer
Lyckad praktik tack vare samarbete mellan Lernia Matchning och Human Capital

Lyckad praktik tack vare samarbete mellan Lernia Matchning och Human Capital

  • 20 Nov, 2023

Under snart tre månaders tid har vi haft nöjet att ha Anna Andersson som praktikant hos oss på Human Capital. Samarbetet som går under arbetsmarknadsinsatsen Rusta & Matcha inleddes efter dialog med Sofia Stilas på Lernia Matchning. Syftet var att hitta en win-win-lösning för alla parter, för oss som arbetsgivare samt för en arbetssökande att få möjlighet att lära sig om en ny bransch och ta sig närmare jobb.

Läs hela intervjun här »

Läs mer
Möt vår medarbetare Fredrik Sjöberg

Möt vår medarbetare Fredrik Sjöberg

  • 9 May, 2023

Vi välkomnar Fredrik Sjöberg som Affärsområdeschef Rekrytering hos oss på Human Capital!

”Det jag främst tilltalades av var dels innehållet i rollen men också det driv som finns på bolaget och som jag kände av redan tidigt i processen. Personerna jag träffade under mina möten var jordnära och enkla, vilket passar mig perfekt. Jag kände också en stark tilltro till det man gör och viljan att utveckla affären i framtiden. Alla personer jag har träffat på bolaget, och då menar jag verkligen alla, har varit otroligt trevliga och prestigelösa (förlåt ”branschfloskeln”) och jag känner verkligen att vi vid sidan av hårt arbete kommer ha jäkligt kul tillsammans!

Läs hela intervjun med Fredrik »

Läs mer