Aktuellt

 

Här finner du aktuella nyheter från Human Capital.

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa både dig som söker jobb och dig som vill tillsätta tjänster kan du kontakta oss på 08-546 99 260 så berättar vi mer.

Kontakta oss »
Lyckad praktik tack vare samarbete mellan Lernia Matchning och Human Capital

Lyckad praktik tack vare samarbete mellan Lernia Matchning och Human Capital

  • 20 Nov, 2023

Under snart tre månaders tid har vi haft nöjet att ha Anna Andersson som praktikant hos oss på Human Capital. Samarbetet som går under arbetsmarknadsinsatsen Rusta & Matcha inleddes efter dialog med Sofia Stilas på Lernia Matchning. Syftet var att hitta en win-win-lösning för alla parter, för oss som arbetsgivare samt för en arbetssökande att få möjlighet att lära sig om en ny bransch och ta sig närmare jobb.

– När vi sedan träffade kandidaterna föll valet ganska snabbt på Anna Andersson som direkt visade stor nyfikenhet och entusiasm för att ansluta till vårt team. Det visades sig ganska omgående att valet var helt rätt då Anna snabbt blev en naturlig del i teamet och sedan dess har bidragit med värdefulla insatser, berättar Anna Flanagan, Konsultchef på Human Capital, som även varit handledare under praktikperioden.

Läs hela intervjun här »

Läs mer
Möt vår medarbetare Fredrik Sjöberg

Möt vår medarbetare Fredrik Sjöberg

  • 9 May, 2023

Vi välkomnar Fredrik Sjöberg som Affärsområdeschef Rekrytering hos oss på Human Capital!

”Det jag främst tilltalades av var dels innehållet i rollen men också det driv som finns på bolaget och som jag kände av redan tidigt i processen. Personerna jag träffade under mina möten var jordnära och enkla, vilket passar mig perfekt. Jag kände också en stark tilltro till det man gör och viljan att utveckla affären i framtiden. Alla personer jag har träffat på bolaget, och då menar jag verkligen alla, har varit otroligt trevliga och prestigelösa (förlåt ”branschfloskeln”) och jag känner verkligen att vi vid sidan av hårt arbete kommer ha jäkligt kul tillsammans!

Läs hela intervjun med Fredrik »

Läs mer
Möt vår medarbetare Anna Flanagan

Möt vår medarbetare Anna Flanagan

  • 13 Feb, 2023

Vi välkomnar Anna Flanagan som konsultchef hos oss på Human Capital!

”Human Capital tillsammans med NGS Group är väletablerade och proffsiga, det såg jag som en trygg grund att utgå från. Samtidigt finns det spännande tillväxtplaner och stora ambitioner framåt. Den resan vill jag vara med på!

Läs hela intervjun med Anna »

Läs mer