Aktuellt

 

Här finner du aktuella nyheter från Human Capital.

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa både dig som söker jobb och dig som vill tillsätta tjänster kan du kontakta oss på 08-546 99 260 så berättar vi mer.

Kontakta oss »
Möt vår medarbetare Jacob Arendt

Möt vår medarbetare Jacob Arendt

  • 13 Jun, 2022

”Det jag tycker är inspirerande och utvecklande är att jag varje dag lär mig så mycket nytt om olika branscher, företag och roller och hur det ser ut i arbetslivet på alla möjliga ställen. Det är även roligt att få komma i kontakt med många kandidater och att man får prata med så många olika människor som dessutom brukar vara rätt glada och positiva.”

Läs hela intervjun med Jacob »

Läs mer
En dag med Rena Mälaren

En dag med Rena Mälaren

  • 22 Mar, 2022

Human Capital och systerbolaget Qsearch engagerade sig i projektet Rena Mälaren och hjälpte till att städa Stockholms vatten från giftiga tungmetaller och skräp. Med gemensamma ansträngningar lyckades man rensa Mälarens botten från ca 500 kg skrot, allt från kundvagnar, cyklar till kundkorgar och elsparkcyklar.

Läs mer
Human Capital och Qsearch erbjuder en fullservicelösning med fokus på det personliga mötet 

Human Capital och Qsearch erbjuder en fullservicelösning med fokus på det personliga mötet 

  • 18 Nov, 2021

Qsearch – det välrenommerade rekryteringsföretaget inom försäkring – är det senaste tillskottet i NGS Group, koncernen vilken Human Capital ingår i. Framåt kommer bolagen arbeta sida vid sida som systerbolag. Stefan Otterbeck, VD och medgrundare av Qsearch, tar över rodret för Human Capital tillsammans med Qsearchs delägare Helena Pettersson.

Läs mer