Aktuellt

 

Här finner du aktuella nyheter från Human Capital.

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa både dig som söker jobb och dig som vill tillsätta tjänster kan du kontakta oss på 08-546 99 260 så berättar vi mer.

Kontakta oss »
Möt vår medarbetare Anne Tunhammar

Möt vår medarbetare Anne Tunhammar

  • 21 Dec, 2022

Vi välkomnar Anne Tunhammar som konsultchef till oss! Anne kommer senast från en roll som business manager och rekryterare. Dessförinnan har hon arbetat både som redaktör, fastighetsmäklare samt drivit eget företag.

”Jag ser fram emot att vara en del av teamet här på Human Capital och att tillsätta många spännande uppdrag – att uppnå våra mål och lite till.”

Läs hela intervjun med Anne »

Läs mer
Möt vår medarbetare Ulrika Lewander

Möt vår medarbetare Ulrika Lewander

  • 16 Nov, 2022

Vi välkomnar Ulrika Lewander som seniorkonsult hos oss på Human Capital! Ulrika är från början civilekonom och har arbetat med rekrytering av chefer och specialister i 15 år, både som anställd och som egen företagare. 

”Det jag gillar med rekrytering är att få möta många människor och erhålla nya insikter varje dag. Det är verkligen ett jobb där det finns möjlighet att göra konkret skillnad för såväl individer som organisationer.

Läs hela intervjun med Ulrika »

Läs mer
Möt vår medarbetare Stefan Bölin

Möt vår medarbetare Stefan Bölin

  • 11 Nov, 2022

Vi välkomnar Stefan Bölin som seniorkonsult hos oss på Human Capital.

”Att få vara med från början och starta upp en ny verksamhet är spännande. Det finns så många duktiga och kompetenta kollegor på Human Capital och inom NGS-koncernen som jag kommer få samarbeta med – det är något jag ser mycket fram emot.”

Läs hela intervjun med Stefan »

Läs mer