Aktuellt

 

Här finner du aktuella nyheter från Human Capital.

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa både dig som söker jobb och dig som vill tillsätta tjänster kan du kontakta oss på 08-546 99 260 så berättar vi mer.

Kontakta oss »
Möt vår medarbetare Åsa Bergman Målbäck

Möt vår medarbetare Åsa Bergman Målbäck

  • 16 Sep, 2022

”Jag ser fram emot att få se mitt affärsområde Interim Management slå ut i full blom. Jag har bara jobbat i dryga veckan än, men redan är det full rulle och ett enormt tempo där vi drar igång med en stor nätverksträff för ledare och chefer. Jag tycker verkligen att detta är jättekul!”

Läs hela intervjun med Åsa »

Läs mer
Möt vår medarbetare Jacob Arendt

Möt vår medarbetare Jacob Arendt

  • 13 Jun, 2022

”Det jag tycker är inspirerande och utvecklande är att jag varje dag lär mig så mycket nytt om olika branscher, företag och roller och hur det ser ut i arbetslivet på alla möjliga ställen. Det är även roligt att få komma i kontakt med många kandidater och att man får prata med så många olika människor som dessutom brukar vara rätt glada och positiva.”

Läs hela intervjun med Jacob »

Läs mer
En dag med Rena Mälaren

En dag med Rena Mälaren

  • 22 Mar, 2022

Human Capital och systerbolaget Qsearch engagerade sig i projektet Rena Mälaren och hjälpte till att städa Stockholms vatten från giftiga tungmetaller och skräp. Med gemensamma ansträngningar lyckades man rensa Mälarens botten från ca 500 kg skrot, allt från kundvagnar, cyklar till kundkorgar och elsparkcyklar.

Läs mer