Välkommen att bli en del av vårt nätverk

Human Capital arbetar inom områdena Rekrytering, Interim Specialist och Interim Management. Vi är specialister på att effektivt och kvalitativt lösa våra kunders personella behov. Vår framgång beror till stor del på många och mångåriga goda relationer och ett gemensamt stort nätverk av människor och kompetenser.

Vi använder våra relationer för att skapa kompetensnätverk. I våra nätverk får vi själva och våra medlemmar möjlighet att utvecklas, utmanas, inspireras, utbyta erfarenheter, skapa nya relationer och nå bättre resultat.

Som medlem kommer du att få ta del av flera viktiga och för tiden aktuella seminarium. Vårt nätverk är ditt nätverk!

Nästa nätverksträff: IFRS 18 | 29 augusti
Anmälan till att ingå i vårt nätverk »
Vad kan du förvänta dig av våra nätverk?

I våra nätverk får du möjlighet att utöka ditt kontaktnät med chefer och ledare i samma befattning som du själv. Du får tillgång till andra människors erfarenhet och kompetens och kan i din tur inspirera dina nätverkskollegor med dina erfarenheter och din kompetens. Du skapar dig en möjlighet till ett kunskapsutbyte som kan ta din karriär, ditt ledarskap och ditt kunnande till nya högre mål.

Grupperna leds av professionella och erfarna nätverksledare som säkerställer värdet både under och mellan mötena. Våra nätverksledare är lika nyfikna och kunskapstörstande som ni är och söker ständigt efter nya möten och ny kunskap. Vi är stolta och glad över att kunna bjuda just dig på både kunskap, inspiration och nätverket i sig – därför är våra nätverk kostnadsfria!

Ämnen

Efter önskemål från nätverkets medlemmar bestäms ämnen som gruppen gemensamt ser möjlighet till kunskapsutbyte inom.

Externa talare bjuds in till ämnen som medlemmarna ser ett behov av att fördjupa sig inom och där nätverksledarna ser en möjlighet för nätverket att ta del av viktig information och kompetens.

Hur många möten?

Varje nätverk möts 5-6 gånger under året men vi erbjuder även en plattform för frågeställningar, kunskapsutbyte mellan mötena och under tid för våra medlemmar. Däremellan kommer våra medlemmar alltid bjudas in till övriga seminarium och träffar som Human Capital erbjuder.

Var hålls mötena?

Hos IVAR Stockholm på Tändstickspalatset.

Vi har valt att samarbeta med IVAR Stockholm då det är en unik plats i mitten av Stockholms businesshjärta. Med sin exklusiva elegans och historia är Tändstickspalatset den perfekta inramningen för våra träffar och bjuder våra nätverksdeltagare på ytterligare ett värde.

Läs mer om IVAR »
Grupper

Vi bygger nätverk inom de kategorier där vi ser störst nytta och vi har störst nätverk.

Nätverk för HR-Chefer

Vårt HR-chefsnätverk vänder sig till dig som idag är HR-chef eller motsvarande chefsroll inom HR och oavsett bransch. Nätverket vänder sig till dig som söker inspiration av intressanta och dagsaktuella ämnen, samt för dig som önskar utöka ditt nätverk av chefer och ledare inom samma befattning som du själv har. Nätverken anpassas efter medlemmarnas önskemål och våra rekommendationer, se gärna ”tidigare nätverksträffar” för exempel. Kanske vill du själv inspirera vid något tillfälle och dela med dig av dina erfarenheter och lärdomar?

Nätverk för Chefer inom Ekonomi och Redovisning

Vårt nätverk för Chefer inom Ekonomi och Redovisning vänder sig till dig som idag är CFO, Ekonomichef, Redovisningschef, Controllerchef eller motsvarande chefsroll inom ekonomi och finans, självklart oavsett bransch. Nätverket vänder sig till dig som söker inspiration av intressanta och dagsaktuella ämnen, samt för dig som önskar utöka ditt nätverk av chefer och ledare inom samma befattning som du själv har. Nätverken anpassas efter medlemmarnas önskemål och våra rekommendationer. Kanske vill du själv inspirera vid något tillfälle och dela med dig av dina erfarenheter och lärdomar?

Interima Chefer och Ledare

Syftet med detta nätverk är att du skall få utbyte med andra interima chefer och ledare. Därför vill vi att du har erfarenhet från minst ett tidigare uppdrag, så att du kan bidra i gruppen. Din inriktning spelar ingen roll, så länge som du varit chef eller ledare. Här är det just den interima chefs-/ledarrollen som deltagarna har gemensamt. Dessa träffar sker alltid fysiskt på plats i Stockholm.

Nästa nätverksträff: IFRS 18 | tisdagen den 29 aug
Tidigare nätverksträffar

Här finner du information om våra tidigare nätverksträffar. Efter önskemål från nätverkets medlemmar bestäms ämnen som gruppen gemensamt ser möjlighet till kunskapsutbyte inom. Vi tar gärna emot förslag och idéer på ämnen våra medlemmar gärna ser att vi tar upp.

Läs mer »
Intresserad av att ingå i våra nätverk?

Välkommen till oss! Låt oss växa tillsammans!

  Välj grupp

  Namn*

  Telefon*

  E-post*

  Titel*

  Ämnen du skulle vilja ha i framtida nätverksträffar

  Vid servering av mat, har du någon matallergi/specialkost?

  Jag bekräftar att jag har tagit del av Human Capitals integritetspolicy.

  Nätverksledare

  Våra nätverksledare kommer från ledande positioner i affärslivet, är själva nätverkare av hög rang och ser nyttan och potentialen i att bygga starka och hållbara trådar av kontakter.

  Milena Sohlén

  Milena Sohlén
  VD Human Capital

  072-728 53 48
  Skicka e-post

  Fredrik Sjöberg

  Fredrik Sjöberg
  Affärsområdeschef Rekrytering

  070-712 92 97
  08-120 162 22
  Skicka e-post

  Emma Rosén

  Emma Rosén
  Konsultchef

  070-923 70 10
  08-120 16 209
  Skicka e-post

  Anna Flanagan

  Anna Flanagan
  Konsultchef

  072-077 77 46
  08-546 992 68
  Skicka e-post