Nästa nätverksträff för HR-chefer
20 mars kl 7.30-9.15

Hur höjer vi blicken och driver kulturförändring i tider av kris och osäkerhet?

Energikris, krig, höjda räntor, inflation, och klimatkriser. För Bonava och många andra bostadsutvecklare har den senaste tidens utveckling inneburit en abrupt inbromsning av marknaden med behov av omfattande åtgärder. Trots det utmanande och arbetsintensiva läget präglat av omorganisationer och nedbemanning valde Bonava att initiera ett kulturförändringsarbete, som ett av verktygen för att skapa bättre resultat. Det är inte självklart under svåra tider där fokus för verksamheten ofta absorberas av att hantera utmaningar här och nu. 

Anna Wenner, SVP Brand & Culture, och Alexandra Cameron, Head of Employee Journey, på Bonava delar med sig av varför och hur de valde att driva kulturförändring mitt i stormen. Vad var framgångsfaktorerna, vilka utmaningar stötte de på och vad var lärdomarna på resan?

Anmälan

Human Capital bjuder in till frukostföreläsningen i samarbete med IVAR Stockholm.

  Namn*

  Telefon*

  E-post*

  Titel*

  Vi bjuder på frukost, meddela gärna om du har någon matallergi/specialkost?

  Jag bekräftar att jag har tagit del av Human Capitals integritetspolicy, samt att mina kontaktuppgifter delas med IVAR Stockholm.

  Välkommen att bli en del av vårt nätverk

  Human Capital arbetar inom områdena Rekrytering, Interim Specialist och Interim Management. Vi är specialister på att effektivt och kvalitativt lösa våra kunders personella behov. Vår framgång beror till stor del på många och mångåriga goda relationer och ett gemensamt stort nätverk av människor och kompetenser.

  Vi använder våra relationer för att skapa kompetensnätverk. I våra nätverk får vi själva och våra medlemmar möjlighet att utvecklas, utmanas, inspireras, utbyta erfarenheter, skapa nya relationer och nå bättre resultat.

  Som medlem kommer du att få ta del av flera viktiga och för tiden aktuella seminarium. Vårt nätverk är ditt nätverk!

  Anmälan till att ingå i vårt nätverk »
  Vad kan du förvänta dig av våra nätverk?

  I våra nätverk får du möjlighet att utöka ditt kontaktnät med chefer och ledare i samma befattning som du själv. Du får tillgång till andra människors erfarenhet och kompetens och kan i din tur inspirera dina nätverkskollegor med dina erfarenheter och din kompetens. Du skapar dig en möjlighet till ett kunskapsutbyte som kan ta din karriär, ditt ledarskap och ditt kunnande till nya högre mål.

  Våra nätverksträffar kommer att vara en hybrid av fysiskt närvarande vid mötet och möjlighet till att medverka digitalt. Grupperna leds av professionella och erfarna nätverksledare som säkerställer värdet både under och mellan mötena. Våra nätverksledare är lika nyfikna och kunskapstörstande som ni är och söker ständigt efter nya möten och ny kunskap. Vi är stolta och glad över att kunna bjuda just dig på både kunskap, inspiration och nätverket i sig – därför är våra nätverk kostnadsfria!

  Ämnen

  Efter önskemål från nätverkets medlemmar bestäms ämnen som gruppen gemensamt ser möjlighet till kunskapsutbyte inom.

  Externa talare bjuds in till ämnen som medlemmarna ser ett behov av att fördjupa sig inom och där nätverksledarna ser en möjlighet för nätverket att ta del av viktig information och kompetens.

  Hur många möten?

  Varje nätverk möts 5-6 gånger under året men vi erbjuder även en plattform för frågeställningar, kunskapsutbyte mellan mötena och under tid för våra medlemmar. Däremellan kommer våra medlemmar alltid bjudas in till övriga seminarium och träffar som Human Capital erbjuder.

  Var hålls mötena?

  På Tändstickspalatset (IVAR Stockholm).

  Vi har valt att samarbeta med IVAR Stockholm då det är en unik plats i mitten av Stockholms businesshjärta. Med sin exklusiva elegans och historia är Tändstickspalatset den perfekta inramningen för våra träffar och bjuder våra nätverksdeltagare på ytterligare ett värde.

  Läs mer om IVAR »
  Grupper

  Vi bygger nätverk inom de kategorier där vi ser störst nytta och vi har störst nätverk.

  Nätverk för HR-Chefer

  Vårt HR-Chefsnätverk vänder sig till dig som idag är HR Chef både inom offentlig och privat verksamhet. Nätverken kan komma att delas in i mindre grupper och anpassade efter medlemmarnas önskemål och våra rekommendationer. Exempel på detta kan vara konkurrerande verksamhet, offentlig eller privat.

  Interima Chefer och Ledare

  Syftet med detta nätverk är att du skall få utbyte med andra interima chefer och ledare. Därför vill vi att du har erfarenhet från minst ett tidigare uppdrag, så att du kan bidra i gruppen. Din inriktning spelar ingen roll, så länge som du varit chef eller ledare. Här är det just den interima chefs-/ledarrollen som deltagarna har gemensamt. Dessa träffar sker alltid fysiskt på plats i Stockholm.

  Tidigare nätverksträffar

  Här finner du information om våra tidigare nätverksträffar. Efter önskemål från nätverkets medlemmar bestäms ämnen som gruppen gemensamt ser möjlighet till kunskapsutbyte inom. Vi tar gärna emot förslag och idéer på ämnen våra medlemmar gärna ser att vi tar upp.

  Läs mer »
  Intresserad av att ingå i våra nätverk?

  Välkommen till oss! Låt oss växa tillsammans!

   Välj grupp

   Namn*

   Telefon*

   E-post*

   Titel*

   Ämnen du skulle vilja ha i framtida nätverksträffar

   Vid servering av mat, har du någon matallergi/specialkost?

   Jag bekräftar att jag har tagit del av Human Capitals integritetspolicy.

   Nätverksledare

   Våra nätverksledare kommer från ledande positioner i affärslivet, är själva nätverkare av hög rang och ser nyttan och potentialen i att bygga starka och hållbara trådar av kontakter.

   Fredrik Sjöberg

   Fredrik Sjöberg
   Affärsområdeschef Rekrytering

   070-712 92 97
   08-120 162 22
   Skicka e-post

   Milena Sohlén

   Milena Sohlén
   VD Human Capital

   072-728 53 48
   Skicka e-post