Driven Business Accountant till Arriva Sverige AB

  • tagRedovisning

Ansök till jobbet

Vi söker nu en driven, analytisk och kommunikativ Business Accountant till Arriva Sverige AB. Bolaget är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafik i Europa och transporterar fler än 2,2 miljarder resenärer per år. I rollen som Business Accountant intar du en tydlig ledarroll då du kontinuerligt kvalitetssäkrar och följer upp arbetet i bolagets Shared Service Center. Dessutom arbetar du operativt med redovisningsfrågor och får ta en drivande roll i processförbättringar och effektiviseringar. Tjänsten rapporterar direkt till bolagets Redovisningschef och är centralt placerad på Liljeholmen i Stockholm.

Din utmaning

• Vara drivande i att leda, koordinera och kvalitetssäkra arbetet i bolagets Shared Service Center, med särskilt fokus på bolagets Fixed assets och Accounts payable
• Initiera och leda effektiviserings- och förbättringsprojekt i syfte att utveckla ekonomifunktionen framåt
• Koordinera och granska bokslut och månadsrapportering
• Vara delaktig vid upprättande av bolagets årsredovisning
• Ta en kommunikativ och analytisk ledarroll i ett internationellt bolag med många kontaktytor mot SSC, Business Control och bolaget i stort.

Din bakgrund

• Minst 3 års erfarenhet av arbete som Business Accountant i en större koncern
• Erfarenhet av arbete mot Shared Service Center och arbete i SAP är meriterande
• Mycket goda kunskaper i Excel
• Obehindrad förmåga att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift
• Vad gäller personlighet är du en driven, analytisk och kommunikativ teamplayer som trivs i en drivande strategisk roll med många kontaktytor.

Din ansökan

Vill du bli en del av Arrivas framgångsrika team? Sänd då ditt CV till Linnea Jahnson på linnea.jahnson@humancapital.se snarast då intervjuer sker löpande. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linnea Jahnson på 072 077 76 81. #LI-DNI

Om företaget

Arriva är en av Europas största operatörer inom kollektivtrafiken. Med över 60 000 medarbetare i 14 länder, transporterar vi varje år cirka 2,2 miljarder resenärer. Vi erbjuder en rad möjligheter för att våra resenärer ska komma fram till sina destinationer på bästa tänkbara sätt; till exempel bussar, tåg, spårvagnar, vattentaxi, handikapp- och ambulanstransporter. Sedan 2010 ingår Arriva i Deutsche Bahn (DB). Totalt har DB-koncernen cirka 300 000 medarbetare i 130 länder över hela världen.
I Sverige hjälper Arriva cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet.

Kontakt

Linnea Jahnson
E-post: linnea.jahnson@humancapital.se
Tel: 072 077 76 81