Ekonomiassistent till Nordax Bank

  • tagRedovisning

Ansök till jobbet

Är du en ambitiös och noggrann ekonomiassistent som söker nya utmaningar? Nordax Bank är ett bolag med stort hjärta och snabba fötter, som befinner sig mitt i en spännande förändringsresa. Nordax söker nu en vass ekonomiassistent med ansvar för bankens leverantörsreskontra. Du kommer att ansvara för leverantörsreskontra från ax till limpa och ingå i ett team på sex personer som rapporterar till Head of Accounting & Payroll. Kulturen på Nordax präglas av delaktighet och beslutskraft - hos Nordax har alla möjlighet att påverka helheten! Tjänsten är placerad i Stockholm City.

Din utmaning

• Registrering av leverantörer och hantering av fakturor i Palette
• Bokföring, avstämningar och betalningar i affärssystemet iScala
• Agera Superuser i Palette
• Vara bankens kontaktperson både internt och externt för frågor gällande leverantörsreskontra
• Vara delaktig i effektiviseringen av processer och rutiner inom avdelningen.

Din bakgrund

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Ca 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Erfarenhet av Palette och/eller iScala är meriterande, dock inget krav
• Goda kunskaper i Excel och vana av att arbeta i olika affärssystem
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Du är en ansvarstagande och strukturerad person som är van vid att arbeta självständigt men även tillsammans med andra. Vidare är du prestigelös och nyfiken på förändringar.

Din ansökan

Nordax Bank samarbetar i denna rekrytering med Human Capital och alla ansökningar hanteras av dem. Skicka in ditt CV så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.
Frågor om tjänsten besvaras av Albin Edenvik (072-077 77 46, albin.edenvik@humancapital.se).
#LI-DNI

Om företaget

Nordax Bank är ett bolag mitt i en förändringsresa där vi jobbar med processutveckling och effektivisering för att nå bolagets övergripande affärsmål. Trivs du i en föränderlig miljö och har den kompetens och erfarenhet Nordax efterfrågar är detta ditt nästa steg i karriären! Nordax är en nordeuropeisk specialistbank som erbjuder konkurrenskraftig ut- och inlåning till drygt 185 000 kunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Vi har cirka 200 medarbetare som alla arbetar från vårt kontor i Stockholm. Nordax ägs sedan 2018 av Nordic Capital Fund VIII och Sampo. Vi erbjuder våra kunder privatlån, bolån och sparande. Kulturen på Nordax präglas av delaktighet och beslutskraft. Hos oss har alla möjlighet att påverka helheten. Vi är en inkluderande bank som arbetar för mångfald och jämlikhet. Vår värdegrund står som kompass i allt vi gör och hur vi agerar mot såväl medarbetare som kund. Vi är ansvarstagande, enkla, sunda och kundfokuserade. Vi har ett tydligt hållbarhetsfokus och verkar för en positiv påverkan på vår omvärld. Vi arbetar för att integrera hållbarhetsarbetet i hela organisationen, och av den enkla anledningen vill vi också attrahera talanger som delar vår uppfattning kring vikten av hållbarhet. Ansvarsfullt företagande är centralt för oss. Vi är övertygade om att det genererar en långsiktig affärsnytta för oss samtidigt som det levererar värde till våra kunder, medarbetare och övriga intressenter.

Kontakt

Albin Edenvik
E-post: albin.edenvik@humancapital.se
Tel: 072 077 77 46