Nyexad löneadministratör sökes till trevligt bolag i city!

  • tagRedovisning

Ansök till jobbet

Är du en nyexaminerad löneadministratör på jakt efter erfarenhet? Då har vi uppdraget för dig! För kunds räkning söker vi just nu en löneadministratör som kan hjälpa till under sommaren, eventuellt längre om allt fungerar bra. Vår kund sitter i fina lokaler i centrala Stockholm och präglas av en trevlig, öppen kultur.

Din bakgrund

För att passa i detta uppdrag bör du antingen nyligen ha avslutat dina studier inom löneadministration alternativt fått erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Vidare ser vi gärna att du är en öppen, prestigelös och nyfiken person som gärna hugger i där det behövs. I detta uppdrag ska du starta de svenska lönekörningarna och vara behjälplig i att rensa upp i systemet. Erfarenhet av arbete i systemet Agda ses som mycket meriterande.

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.

Kontakt

Mathilda Söderström
E-post: mathilda.soderstrom@humancapital.se