Nyutexaminerad ekonom till expansivt bolag i City

  • tagRedovisning

Ansök till jobbet

Vi söker nu en driven och kommunikativ nyutexaminerad ekonom som vill få möjlighet att utvecklas inom ett expansivt bolag i spännande bransch.
Du kommer inledningsvis att arbeta i en bred roll som ekonomiassistent med kontoavstämningar, moms, skatt, kund och leverantörsreskontra med mera för att på sikt få möjlighet att utvecklas inom företaget.
Personliga egenskaper som kunden söker är att du är driven, kommunikativ och trivs i en bred roll med många kontaktytor.
Du är först anställd av Human Capital och blir efter 6 månader fast anställd hos kund.

Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Tove Drangnell på 070 407 79 00 eller tove.drangnell@humancapital.se.
#LI-DNI

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.

Kontakt

Tove Drangnell
E-post: tove.drangnell@humancapital.se
Tel: 070 407 79 00