Business Controller med redovisningskompetens till spännande konsultuppdrag!

  • tagController/Rapportering

Ansök till jobbet

Vi söker dig som lockas av utmaningar och har ett stort driv som kan starta omgående för ett kortare konsultuppdrag på ca 3 månader. Du är en Senior Controller med goda kunskaper inom redovisning då arbetsuppgifterna kommer att bestå av inslag från både controlling och redovisning.

Din utmaning

- Följa upp och analysera finansiell information
- Granska det ekonomiska flödet
- Ansvara för att rapporteringen sker enligt gällande regelverk

Din bakgrund

- Konsultvana så du snabbt kan komma in i rollen på ett effektivt sätt
- Goda kunskaper inom moms- och skattefrågor
- Meriterande om du arbetat i Navision men inget krav
- Som person är du drivande, orädd och trivs i roller som ställer krav på din noggrannhet

Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Hanna Wide på 072 077 77 46 eller hanna.wide@humancapital.se.

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.

Kontakt

Hanna Wide
E-post: hanna.wide@humancapital.se
Tel: 072 077 77 46