Konsultuppdrag: Bank och finans

  • tagÖvrigt: Ekonomi/Finans

Ansök till jobbet

Human Capital får löpande in förfrågningar från kunder som har behov av operativa roller inom bank & finans - både längre och kortare uppdrag.

Vi ser en ökad efterfrågan av kompentensen hos Dig som har erfarenhet från operativa roller/ konsultuppdrag inom Back office, Treasury, Cash Management, Clearing & settlement, Corporate actions m.m. och som är intresserad av att arbeta som konsult!

Uppdragen vi får är främst inom bank, försäkringsbolag och fintech-bolag

Efterfrågad kompetens är alltifrån något års erfarenhet till mer seniora uppdrag där ett par års erfarenhet krävs.

Arbetar du som konsult idag eller är intresserad av att testa? Vi träffar dig gärna!
Som konsult kan du få in foten hos din drömarbetsgivare/drömroll alternativt är du erfaren konsult och känner till fördelarna med flexibiliteten det innebär.
Vi hjälper dig till ditt nästa uppdrag!

Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Samuel Öquist på 070 777 48 26 eller samuel.oquist@humancapital.se.
#LI-DNI

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av ekonomi- och banktjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.

Kontakt

Samuel Öquist
E-post: samuel.oquist@humancapital.se
Tel: 070- 777 48 26