Account Manager

  • tagPlanering/Rådgivning

Ansök till jobbet

Vi erbjuder ett spännande karriärsteg för dig som arbetat ett par år med försäljning mot företag och vill utvecklas inom tjänsteförsäljning. Du kommer till en verksamhet med ett starkt varumärke laddat med specialistkunskaper och högt tempo. Vi hjälper företag att rekrytera till sina centrala funktioner, främst inom ekonomi, och är ett högpresterande team med starkt fokus, driv, nyfikenhet och kamratskap.

Sedan 2006 har 2500 ekonomer tagit sitt nästa steg i karriären genom oss och nu hoppas vi att du är den Account Manager vi letar efter; du som får en kick av leverera på hög nivå och som på ett professionellt bemöter chefer på olika nivåer.

Vi erbjuder en fast lön och bra provision som motiverar leverera till våra kunder på högsta nivå. Du kommer få massor av möjligheter att utvecklas professionellt, och vi vet att säljare i rekryteringsbranschen är en fantastisk merit. Vi hittar på roliga saker tillsammans och sitter i fina lokaler på Kungsgatan, nära Stureplan i Stockholm.

Din utmaning

Som Account Manager hos oss får du möjlighet att träffa några av Sveriges största och tyngsta arbetsgivare. Vi har arbetat med 50% av företagen på OMX30 samt många mindre onoterade bolag och start-ups.

Ditt uppdrag är att sälja in Human Capitals koncept: genom att vara specialister som rekryterar specialister hittar vi våra kunders nya medarbetare. Ute på möten är du alltid påläst och första steget är att presentera och exemplifiera Human Capitals styrkor kopplat till den specifika kundens behov.

I den här rollen värdesätts affärsmässighet, rådgivande förmåga och ett exceptionellt driv. Ditt förtroendeingivande sätt är din framgångsfaktor då du ofta ibland träffar tunga beslutsfattare innan en affär går i lås.

Din bakgrund

Vi söker dig som delar vårt stora intresse för människor och verksamhetsfrågor. På Human Capital fokuserar vi på kund- och kandidatnytta vilket innebär hög service och professionalitet. Du älskar att vara en del av ett högpresterande team där du bidrar med smittsam energi och affärsmässighet. Du värdesätter relationer mest av allt och när det gäller att skapa långsiktiga samarbeten är du en stjärna. Dina tidigare kollegor och arbetsgivare beskriver dig som professionell och du har en fallenhet för att förstå organisationer och dess mekanismer. Vidare uppfyller du följande:
• Du har arbetat med försäljning B2B i en konkurrensutsatt bransch
• Du är van att arbeta i CRM system.
• Du är flytande i svenska och engelska, både tal och skrift

Din ansökan

Är du redo för ett nästa steg i karriären? Skicka då in din ansökan snarast, platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar inom ekonomi sedan 2006. Vi har både lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner. Vi arbetar mot 50 % av OMXS30 vilket innefattar företag inom bank, finans, industri, retail och tjänstesektorn men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag och Start-ups. #LI-DNI

Kontakt

Max Hedgren
E-post: max.hedgren@humancapital.se