Lönekonsult 50%

  • tagÖvrigt: Ekonomi/Finans

Ansök till jobbet

Till vår kund söker vi nu en Lönekonsult för ett långt uppdrag på 50%. Du blir en del av ett trevligt löneteam och får ansvara för lönehanteringen för några bolag.

Din utmaning

I rollen som lönekonsult kommer du att hantera lönerna i några av koncernens bolag. Du kommer arbeta från ax till limpa med löner och blir en del av ett trevligt löneteam.

•Administrera och hantera hela löneprocessen inklusive frånvaro, semester och pension

Din bakgrund

Vi söker dig som känner dig bekväm med löneadministrationens alla delar och har hanterat hela flödet från ax-limpa
Du har bra känsla för service och god kommunikativ förmåga
Du har god social förmåga samt är en teamplayer och trivs i en roll med många kontaktytor

Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Tove Drangnell på tove.drangnell@humancapital.se

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.

Kontakt

Tove Drangnell