Nyutexaminerad ekonom i början av sin karriär sökes för kortare uppdrag som ekonomiassistent!

  • tagReskontra

Ansök till jobbet

Just nu söker vi dig som är i början av din karriär som nyutexaminerad gymnasieekonom eller med en YH-utbildning och som vill få arbetslivserfarenhet genom ett kortare konsultuppdrag på cirka två månader med start omgående.

För detta uppdrag så kommer vi lägga störst vikt vid din personlighet och att du kommer med rätt inställning och energi. Som person ska du vara prestigelös, serviceinriktad, social, kommunikativ och en teamplayer.

Låter detta intressant så tveka inte att höra av dig till oss!

Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Mathilda Söderström på 070-777 34 23 eller mathilda.soderstrom@humancapital.se.
#LI-DNI

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.

Kontakt

Mathilda Söderström
E-post: mathilda.soderstrom@humancapital.se
Tel: 070-777 34 23