Junior Business Controller

  • tagController/Rapportering

Ansök till jobbet

Är du i början av din karriär och har mycket goda kunskaper i Excel? Sök då detta uppdrag på ett välkänt retailbolag i City. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och kommer att pågå i cirka 6 månader.

Din utmaning

- Analys av försäljning och lagerdata
- Presentera slutsatser till olika funktioner
- Ta fram statistik och rapporter
- Stötta inköp- och försäljningsorganisationen

Din bakgrund

- Mycket goda kunskaper i Excel är ett krav
- Talar och skriver svenska & engelska obehindrat
- Som person är du analytisk och prestigelös
- Mediterande med erfarenhet inom retail

Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Hanna Wide på 072 -077 77 46 eller hanna.wide@humancapital.se.
#LI-DNI

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.

Kontakt

Hanna Wide
E-post: hanna.wide@humancapital.se
Tel: 072-0777746