Vill du utvecklas i rollen som Redovisningsekonom?

  • tagRedovisning

Ansök till jobbet

Just nu får vi på Human Capital in många uppdrag från både befintliga och nya kunder. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med nya talanger. Arbetar du som Redovisningsekonom idag och är intresserad av att arbeta som konsult så är det kanske just dig som vi söker. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!


Vad innebär det att jobba som konsult?

Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. Du kommer till exempel att ansvara för den löpande bokföringen, se till att arbetsgivaravgifter och skatter och moms redovisas och betalas in i rätt tid. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med att vara konsult kombinationen av mötet med nya människor och chansen att få lära sig nya saker varje dag!


Är du rätt för rollen som Redovisningsekonom?

Vi söker dig som har hög kompetens inom bokföring och bokslutsarbete och erfarenhet av att arbeta med redovisning och arbete med årsredovisningar eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Mathilda Söderström på 070-777 34 23 eller mathilda.soderstrom@humancapital.se.
#LI-DNI

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.

Kontakt

Mathilda Söderström
E-post: mathilda.soderstrom@humancapital.se
Tel: 070-777 34 23