Verksamhetsfokuserad Financial Controller till NCC

  • tagController/Rapportering

Ansök till jobbet

Trivs du i en organisation som kännetecknas av entusiasm, entreprenörs- och framåtanda? Vill du vara en del av ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden?

Vi söker nu en verksamhetsfokuserad, analytiskt och engagerad Financial Controller till NCC Infrastructure, en betydande aktör inom anläggningsområdet. Affärsområdet levererar hela infrastrukturprojekt – från design och konstruktion till produktion och service – utifrån en verksamhet som är indelad i fem divisioner. Detta är en tjänst där du får möjlighet att göra skillnad och ha en utvecklande roll i en spännande och händelserik verksamhet.

Din utmaning

Som Financial Controller på NCC Infrastructure ingår du i ett team med andra Controllers där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att tillsammans med divisionscontrollern säkerställa divisionens finansiella rapportering. Fokus är balansräkning, kassaflöde, likviditetsplanering, processer samt intern kontroll. Som Financial Controller är du involverad i affären och bidrar därmed till att skapa framgång och mervärden för verksamheten. Tjänsten innebär många kontaktytor och mycket samarbete med andra, vilket kräver att du är intresserad av teamarbete och att utveckla goda relationer. Du rapporterar till Divisionscontroller och arbetar på NCC:s nya huvudkontor på Herrjärva Torg i Solna.

Vi erbjuder
På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Dessa är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Din bakgrund

Du är en person som är analytisk med ett kritiskt tänkande, strukturerad, resultatorienterad samt är van att arbeta självständigt med att utveckla och genomföra relevanta analyser på verksamhetsnivå. Du är intresserad av att skapa struktur i ett komplext arbete med mycket informationsinhämtning samtidigt som du har förmågan att kommunicera tydligt. Du är också van att nå framgång i ditt arbete genom att nätverka och samarbeta med andra. Vidare ser vi att du uppfyller följande:

• Akademisk civilekonomutbildning eller motsvarande
• Flera års erfarenhet från en roll som Controller med liknande arbetsuppgifter
• Förmåga att förstå affärsverksamheten utifrån finansiella siffror
• Erfarenhet av att bearbeta information från olika affärssystem och van användare av Excel och Powerpoint är ett krav
• Erfarenhet från byggbranschen och förståelse för successiv vinstavräkning är starkt meriterande
• Kommunicerar obehindrat i svenska och engelska, i tal och skrift

Din ansökan

Skicka in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Max Hedgren på max.hedgren@humancapital.se. #LI-DNI

Om företaget

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Kontakt

Max Hedgren
E-post: max.hedgren@humancapital.se