Erfaren Redovisningsekonom till försäkringsbolag!

  • tagRedovisning

Ansök till jobbet

Till vår trevliga kund söker vi nu en erfaren Redovisningsekonom för konsultuppdrag med start omgående!

Vi söker dig som har en bra bredd inom mer kvalificerade redovisningsfrågor, är systemvan och snabbt sätter dig in i nya arbetsuppgifter!

Har du erfarenhet av redovisning på försäkringsbolag eller redovisning på finansiella bolag så är det mycket meriterande!

Din utmaning

Hantera kvalificerade delarna av redovisningen
Redovisning av transaktrioner i olika valutor


Din bakgrund

Mångårig erfarenhet av hela Redovisningsflödet
Teamplayer som arbetar lika bra självständigt som i grupp
Systemvan och sätter dig snabbt in i nya system
Gärna erfarenhet från försäkringsbolag eller finansiella bolag- ej krav men meriterande

Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Tove Drangnell på tove.drangnell@humancapital.se
#LI-DNI

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.

Kontakt

Tove Drangnell