Redovisningsekonom för uppdrag hos kund!

  • tagRedovisning

Ansök till jobbet

För spännande och utvecklande konsultuppdrag söker vi en erfaren Redovisningsekonom med erfarenhet av redovisning enligt K3-regelverk.

Spännande bolag med kontor i Solna som expanderar kraftigt, behöver förstärka ekonomifunktionen med en riktigt vass redovisningsekonom för konsultuppdrag 6 månader.

Din utmaning

- Bokslut
- Moms och skattdeklaration
- Avstämningar av konton
- Vara delaktig i upprättandet av årsredovisning

Din bakgrund

- Utbildning inom Ekonomi från Högskola/Universitet
- Flerårigt arbete inom redovisning
- God förmåga att snabbt sätta sig in i nya system, arbetsuppgifter och bolag

Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Tove Drangnell på tove.drangnell@humancapital.se
#LI-DNI

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.

Kontakt

Tove Drangnell