Interim chef och ledare

Välkommen till oss! Vår strävan är att vi skall lära känna dig och veta vad du vill, har för kompetens, var du passar bäst och vilka dina förväntningar är på oss som aktör på marknaden. Vi vill ju att du skall välja oss för att vi är bra på att matcha dig rätt och att vi finns som ett kvalificerat stöd under ditt uppdrag.

Vi som arbetar här har erfarenhet av chefs- och ledarskapsroller inom många olika branscher och organisationer och hos oss finns också coachkompetens.

Har du chefs- och ledarerfarenhet och vill arbeta som interim chef via oss? Vi vill att du har ett eget företag, F-skattsedel och en företagsförsäkring.

Kontakta oss »
​Interimchefsnätverk

Vi vet att man är rätt ensam som interim chef/ledare. Vi vet också att man har andra utmaningar och frågeställningar än när man är anställd i en chefs-/ledarroll. Då kan det vara fint att få träffa likasinnade och diskutera saker som är specifika för just oss.

Träffarna sker 5-6 ggr/år fysiskt (idag endast i Stockholm) för att utbyta erfarenheter och att lära känna varandra. Målsättningen är att du skall få ta del av andras kunskaper, diskutera dilemman och bidra med egna erfarenheter. NGS Groups affärsområde, Human Capital Interim Management, kommer att leda diskussioner och samtal inom interim management-området.

För att ingå i detta nätverk behöver du ha haft ett första interimsuppdrag eller fler. Detta för att säkerställa att erfarenhetsutbytet blir bra för alla deltagare.

Nätverket är inget du förbinder dig till, så vill du bara vara med en gång eller alla så går det bra. Vi kommer att tillämpa ett högsta antal på varje träff, där de som anmäler sig först får plats. ​Vi bjuder in separat till varje träff. Nätverket är gratis.

Anmäl ditt intresse »

Coachning för dig som interim chef och ledare

Du som arbetar som interimschef via oss får alltid möjligheten till stöd i ditt uppdrag. Dels förstås i direkt kontakt med din kontaktperson på Interim Management, Human Capital, dels kan du också välja en av våra professionella coacher utifrån dina behov och önskningar. Vi vill att du skall lyckas och ha nära till bollplanket, helt enkelt.

Läs mer om våra coacher »

Registrera dig i Human Capitals kandidatnätverk

Välkommen att registrera dig i Human Capitals kandidatnätverk. Som registrerad kommer du få information när vi har en aktuell tjänst som matchar din profil. Fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga CV.