Vi hjälper dig att ta nästa steg i karriären. 

Vilken din bakgrund än är, vilken erfarenhet du än har så behöver du övertyga din potentiella arbetsgivare om att du förtjänar att gå vidare från den inledande urvalsprocessen. Passerar du inte den första gallringen spelar det ingen roll hur lämpad du är. Därför har vi tagit fram både tips och guider för att hjälpa dig att skapa det optimala första intrycket.

CV

Ditt CV är ett verktyg med ett syfte: att hjälpa dig nå en intervju. Det ska presentera dig i det bästa tänkbara ljuset och övertyga potentiella arbetsgivare att du har det som krävs för en anställning hos dem. Vi har tagit fram guider för att du ska lyckas med just detta.

Läs mer

Intervjuteknik

Förberedelserna är mycket viktiga för en bra intervju. Underskatta dem inte! Att komma väl förberedd till en intervju ger ett bra första intryck för arbetsgivaren. Vi har samlat tips om vad du kan tänka på inför en intervju.

Läs mer

Lönestatistik

Med vår lönestatistik behöver du inte sitta svarslös när frågan kommer upp i en intervju. Du vill visa arbetsgivaren att du redan tänkt på denna viktiga del. Statistiken är också bra att ha när du står inför en löneförhandling på ett nuvarande jobb.

Läs mer

Bli en del av oss – ladda upp CV

Senaste annonserna

Se alla