Partnerskap för framgång.

Vi tror på att arbeta i partnerskap med våra uppdragsgivare för att nå den bästa möjliga matchningen för varje specifik tjänst. Därför ser vi alltid till de behov och förutsättningar som finns inom ditt företag och matchar detta mot vårt nätverk.

Vi finns med under hela processen. Även när rätt kandidat har presenterats för sin tjänst är vi med i både introduktionen och genomför uppföljningar längs hela vägen.

Kontakta oss

Rekrytera en ekonom

Vi är specialister på rekrytering av ekonomitjänster. Det gör att vår process säkerställer att bara de bäst lämpade kandidaterna presenteras för er utifrån de kvalifikationer, kompetenskrav och personliga egenskaper ert företag efterfrågar.

Läs mer

Hyr en ekonom

Hos oss kan du hyra en ekonom för kortare uppdrag. Vi har flera konsulter med kompetens av olika branscher, där vi arbetar för att matcha rätt konsult med era önskemål. Våra konsulter har arbetat inom branscher som industri, IT, telekom, tjänster, bygg, detaljhandel, fastighet och bank. Hör av dig till oss om du vill veta hur du kan få tillfällig förstärkning på er ekonomi- eller finansfunktion.

Läs mer

Våra tjänsteområden

Vi verkar inom många sektorer och branscher. Gemensam nämnare för våra uppdrag är att vi alltid arbetar aktivt med att få rätt kompetens på rätt plats.

Läs mer

Offertförfrågan