Möt vår medarbetare

 

Anne Tunhammar

Konsultchef 

 

Hej Anne och varmt välkommen till oss på Human Capital! Hur känns det?

Tack! Det känns väldigt kul att vara här, det är en härlig arbetsplats – framtiden ser ljus ut!

Vill du börja med att berätta kort om din nya roll och vad du kommer att göra här hos oss?

Jag kommer att arbeta som konsultchef här på Human Capital, främst med tillsättning av interimtjänster.

Hur kommer det sig att du valde att börja arbeta hos oss på Human Capital?

Det är ett spännande bolag med bra uppdrag – ett bolag som har stor potential att bli ännu större. Sedan innehöll rollen som konsultchef det jag letade efter och jag fick även ett väldigt bra första intryck av vår VD, Malin Brolin.

Vad har du gjort innan?

Jag kommer senast från Adecco som Business Manager och rekryterare. Innan dess drev jag eget företag, Pure Baking – glutenfria bakmixar, detta i anslutning till föräldraledighet. Dessförinnan har jag arbetat som redaktör på content marketingbolaget We are Stories. I grunden är jag fastighetsmäklare och arbetade med det i flera år innan jag bytte bransch.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta med här hos oss?

Jag ser fram emot att vara en del av teamet här på Human Capital och att tillsätta många spännande uppdrag – att uppnå våra mål och lite till.

Vad tycker du om att göra på din fritid?

Att vara ute i naturen med min familj. Springa i skogen, åka skidor och rida är alltid underbart. Läsa! Umgås med släkt och vänner över goda middagar. Resa och upptäcka nya platser är aldrig fel det heller.

Stort tack Anne – kul att ha dig i vårt team!

Intresserad av att veta mer om hur vi arbetar på Human Capital?