Möt vår medarbetare

 

Stefan Bölin

Seniorkonsult

 

Hej Stefan, varmt välkommen till oss på Human Capital! Hur känns det?

Det känns fantastiskt kul och spännande. Underbara kollegor och ett härligt GO på kontoret. Som ”grädde på moset” är det extra roligt att få vara med från första början och starta upp vår satsning inom Interim Management.

Vill du berätta kort om din nya roll och vad du kommer att göra här hos oss?
Jag kommer tillsammans med Åsa Bergman Målbäck starta i gång en Interim Management verksamhet, vilket innebär att från och med nu kan verksamheter vända sig till Human Capital när man behöver hyra in en interim chef vid exempelvis en föräldraledighet, organisationsförändring eller när det finns behov av att täcka upp innan en långsiktig rekrytering är på plats. Jag kommer även att arbeta med NGS två nätverk och ha tät kontakt med våra kunder och interima chefer/konsulter.

Finns det någon särskild anledning till att du valde Human Capital som din nästa arbetsgivare?
Ja, jag har bara hört goda ord från de som arbetar inom NGS Group och att dessutom få arbeta med Malin Brolin och Åsa Bergman Målbäck som jag känner sedan tidigare är extra roligt.

Vad har du gjort innan?
Jag har arbetat många år inom bank och finans, bland annat utomlands och landade i rekryterings- och konsultbranschen för knappt 20 år sedan. Jag har lång erfarenhet från rekrytering av specialister och chefer i både privat och offentlig sektor samt konsultverksamhet. Förutom flerårig erfarenhet från branschen har jag dessutom själv arbetat som chef och ledare. Allt detta tror jag kommer vara en styrka nu när vi kör i gång Interim Management satsningen.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta med här på Human Capital?
Att få vara med från början och starta upp en ny verksamhet är spännande. Sen finns så många duktiga och kompetenta kollegor på Human Capital och inom NGS-koncernen som jag kommer få samarbeta med – det är något jag ser mycket fram emot.

Vad tycker du om att göra på din fritid?
Jag har alltid varit mycket idrottsintresserad och nuförtiden är det padel, golf och motion, såsom löpning och cykel. Sen tycker jag om att resa och har ett stort intresse av matlagning och vin – jag har exempelvis haft en vinkällare i ca 20 år.

Stort tack Stefan, kul att få lära känna dig lite bättre – återigen varmt välkommen till oss!

Är du intresserad av att läsa mer om vår satsning inom Interim Management?