Möt vår medarbetare

 

Ulrika Lewander

Seniorkonsult

 

Hej Ulrika och varmt välkommen till oss på Human Capital! Hur känns det?

Hej och tack! Det känns mycket bra och jag har fått ett fint välkomnande!

Vill du berätta kort om din nya roll och vad du kommer att göra här hos oss?

Jag kommer att arbeta med rekryteringsuppdrag inom olika områden som HR, ekonomi, marknad och administration. Jag hoppas kunna dela med mig av mina erfarenheter och bidra till goda resultat för Human Capital, NGS Group och alla våra kunder.

Finns det någon särskild anledning till att du valde Human Capital som din nästa arbetsgivare?

Först och främst var det för att alla jag mötte inom NGS Group var så trevliga och tillmötesgående. Sedan tyckte jag att det var spännande att Human Capital befinner sig i en uppbyggnadsfas samt att samarbetet mellan bolagen i koncernen är intressant. Att Human Capital kunde erbjuda ett flexibelt upplägg bidrog också, då jag bland annat studerar vid sidan av.

Vad har du gjort innan?

Jag har arbetat med rekrytering av chefer och specialister i 15 år. Först var jag anställd på ett stort bolag och sedan startade jag ett rekryteringsföretag tillsammans med ett par andra personer men har drivit det själv de senaste två åren.

Jag har även mångårig erfarenhet av interimstjänster, det vill säga uthyrning av seniora chefer och specialister. I grunden är jag civilekonom och arbetade med finansiering och försäljning i flera år innan jag hamnade i rekryteringsbranschen.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta med här på Human Capital?

Att ha kollegor igen är något jag längtat efter! Det jag gillar med rekrytering är att få möta många människor och erhålla nya insikter varje dag. Det är verkligen ett jobb där det finns möjlighet att göra konkret skillnad för såväl individer som organisationer.

Vad tycker du om att göra på din fritid?

Som nyfiken mångsysslare finns det mycket jag gillar! Kultur, resor, hälsa, skärgårdsliv, stadsliv, umgänge med familj och vänner och då gärna i kombination med någon aktivitet, med mera med mera…

Varmt tack Ulrika – så kul att ha dig här!

Är du intresserad av att också arbeta som konsultchef hos oss på Human Capital?