Senior IT Audit Manager

  • tagRedovisning

Ansök till jobbet

BDO genomför en satsning på IT-revision och söker nu en person till att ansvara och utveckla hela affärsområdet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet utav IT-revision och vill ta nästa steg mot mer ansvar och möjligheten att själv påverka och utveckla både arbetssätt och processer. Det här är en nyckelroll som innebär både operativt och strategiskt arbete och du erbjuds en riktigt spännande tillväxtresa på ett bolag som är i stark expansion. Tjänsten är med placering på BDO’s nya huvudkontor på Sveavägen i Stockholm City.

BDO Sverige har haft högst betyg i kundnöjdhet sex år i rad. För att skapa bästa service och leverans gentemot kund läggs stort fokus på varje individuell medarbetares utveckling och trivsel. Som medarbetare på BDO kommer du att få möjlighet att utveckla din kompetens i en stimulerande och öppen arbetsmiljö. Arbetsklimatet är prestigelöst och inkluderande där varje insats värdesätts vilket varit en utpräglad framgångsfaktor för BDO.

Din utmaning

Med helhetsansvaret för BDO’s IT-revision har du en kundnära roll med fokus på att utföra högkvalitativt operativt arbete samtidigt som du aktivt ska arbeta med att utveckla och bygga enhetens arbetssätt och strategi. Du kommer arbeta med följande:

• Analysera, testa och utvärdera kundens IT och interna kontrollprocesser
• Arbeta rådgivande till kunder i frågor gällande exempelvis informationssäkerhet, governance, policies samt drift och risker kopplade till IT
• Bidra till utveckling av IT-revision vilket innebär kundbearbetning och marknadsföring, ofta i samarbete med kundansvariga inom revision
• Leda IT-revisions utveckling framåt i form av rekryteringar till gruppen och delta i utbildningar/konferenser på området.

Din bakgrund

• Erfarenhet av revision varav minst 3 år inom IT-revision
• Relevant akademisk examen
• Erfarenhet av att identifiera, kartlägga och utvärdera kontroller och processer i kundens IT-miljö
• Certifiering såsom CISA, CRISC, CISM och CGEIT anses mycket meriterande
• Mycket goda kommunikativa egenskaper tillsammans med ett affärsinriktat driv
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Din ansökan

BDO samarbetar i denna rekrytering med Human Capital och alla ansökningar hanteras genom dem. Skicka in ditt CV så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Mikael Schmidt & Max Hedgren på 070-415 85 13 eller 08-546 99 260.
#LI-DNI

Om företaget

BDO:s vision är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Det innebär i korthet att vi alltid erbjuder det lilla extra. BDO har som vision att ingen byrå oavsett storlek ska kunna mäta sig med oss i kvaliteten i kundrelationer och kundnöjdhet. Glädjande nog har också BDO den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI), och befäster därmed den position i toppen som vi har haft i flera år. Våra nöjda kunder bekräftar därmed att vi har både kompetensen och engagemanget som gör skillnad. Sverige har BDO 24 lokalkontor runt om i landet och ca 700 anställda. BDO har ett brett tjänsteutbud och därmed kan de erbjuda sina kunder lösningar och rådgivning på många olika plan.

Kontakt

Mikael Schmidt
E-post: mikael.schmidt@humancapital.se
Tel: 070 415 85 13