Vi hjälper dig med ditt interimsbehov

Vid behov av interimslösning bistår vi dig med vårt nätverk av specialister. Våra konsulter har varierande bakgrund och vissa är även nischade mot specifika branscher.

Vi lägger ner mycket tid och engagemang i att hitta helt rätt kompetens till just ert företag. En löpande dialog oss emellan inför, under och efter uppdrag vet vi ger bästa möjliga förutsättningar för matchning av en lyckad interim lösning.

Vi håller en nära dialog på samma vis med alla som arbetar genom oss.

Kontakta oss »

Vår expertis och engagemang speglas i vår specialisering och de specifika områden och branscher vi fokuserar på. Gemensam nämnare för våra uppdrag är att vi alltid arbetar aktivt med att få rätt kompetens på rätt plats – beroende på hur det aktuella behovet ser ut.

Upptäck våra

specialistområden

Ekonomi & Redovisning

Inom området Ekonomi & Redovisning har vi god erfarenhet utav att tillsätta i stort sett alla positioner i en ekonomifunktion från redovisningsekonomer, controllers och upp till exekutiv ledning – oavsett bransch.

Kraven på finansiell rapportering och kontroll har ökat och rätt kompetens på sina ekonomi- och finansfunktioner är därför avgörande för dagens affärsverksamhet. Vi har specialiserat oss på området och kan därför snabbt identifiera ett företags behov av rätt kompetens för morgondagens utmaningar.

Human Resources

HR är det område som behandlar arbetslivets viktigaste tillgång: människan. Därför har vi samlat vår expertis och erfarenhet av att tillsätta interimschefer och specialister inom HR och skapat ett erbjudande där vi har ett stort nätverk av kandidater i hela HR-kedjan.

Vår leverans blir ofta unik då vi kombinerar våra kompetenser inom varumärkesfrågor, evidensbaserat urval, HR Management och marknadskartläggning på ett kreativt sätt och anpassar vår tjänst utifrån det unika behov som varje kund och roll förutsätter.

Lön

Våra konsulter har gedigen erfarenhet i att arbeta med interimslösningar inom området lön. Med olika spetskompetenser sätter de sig snabbt in i din verksamhet och stöttar upp där ni behöver.

Kompetens, erfarenhet och kunskap är grunden för alla våra tjänster inom lön och våra konsulter hjälper dagligen företag att driva, utveckla och optimera sin verksamhet. Oavsett om du är i behov av en resurs som stannar i några månader eller under en längre tid hjälper vi dig att hitta rätt person för uppdraget.

Marknad & kommunikation

Vi utgår från ert specifika behov och hjälper er att hitta den spetskompetens ni behöver för att stärka er marknadsföring och driva ert varumärke framåt. Oavsett om ni behöver en förändringsledare, hjälp med att driva ett strategiskt projekt eller hjälp att optimera er digitala marknadsföring hittar vi rätt konsult för er.

Våra kunder kan alltid känna sig trygga i att vi snabbt och med stor kunnighet kan sätta oss in i varje specifikt behov och att vi har koll på det senaste inom området. Vi förstår kompetensen ni behöver.

Inköp

Med många års erfarenhet av interimslösningar inom inköp och supply chain har vi på Human Capital ett brett kontaktnät av specialister med kompetenser på operativ-, taktisk- & strategisk nivå.

Rollerna vi erbjuder är allt från inköpschefer till taktiska inköpare och analytiker samt upphandlare, entreprenadinköpare, supply chain managers med flera. Våra interimskonsulter sätter sig in i er verksamhet snabbt och hjälper er att nå era mål.