Vi kan ekonomi och juridik

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Det är mycket som ska stämma för att genomföra en lyckad rekrytering. Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats. Vi har även ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen. Det innebär att din ansvariga konsult sköter hela processen från start till slut, i 360 grader, utan mellanhänder. Vi tror att full översikt ger er absolut bäst kvalitet. Ring oss gärna på 08-546 99 260 så berättar vi mer om oss och lyssnar in hur vi kan hjälpa er!

"Jag kan varmt rekommendera Human Capitals tjänster"

Jonas Rengård, Global Head of Credit Analys SEB

Human Capital har hjälpt att rekrytera ett flertal specialister till oss på SEB, de har en gedigen branschkunskap inom bank & finans och kunde presentera en hög kvalitet i kandidaterna ifrån deras nätverk och processen präglades utav en hög professionalism, bra service och god tillgänglighet. Jag kan varmt rekommendera Human Capitals tjänster.

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa både dig som söker jobb och dig som vill tillsätta tjänster kan du kontakta oss på 08-546 99 260 så berättar vi mer.

  • 2500

    Genomförda rekryteringar

  • 9500

    Intervjuade kandidater

  • 50

    Av bolagen på OMXS30 väljer Human Capital

En del av
NGS Group

NGS är en marknadsledande bemannings- och rekryteringskoncern, inriktad mot vård, skola, socialtjänst, ekonomi och ledarförsörjning. Vi omsätter idag omkring 700 miljoner kronor fördelat på 12 olika affärsområden med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. 80 procent av vår verksamhet sker inom ramavtal varav huvuddelen mot offentlig sektor. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Malmö, Oslo och Helsingfors har vi en lokal närvaro mot våra kunder och personal.

Läs mer