Human Capital

Human Capital arbetar inom områdena Rekrytering, Interim Specialist och Interim Management.

Rekrytering och Interim Specialist arbetar med roller inom HR, ekonomi, kommunikation/marknad, inköp, lön och administration. Interim Management hyr ut chefer till alla branscher och inom alla chefssegment. Vi arbetar i privat- såväl som i offentlig sektor.

Våra tjänster inom Interim sträcker sig från juniora roller till seniora specialister och ledare. Vi hjälper er med att fylla era behov oavsett för hur lång tid.

En del av NGS Group

NGS Group är en ledande nordisk koncern inom rekrytering, bemanning och executive search. Våra verksamheter består av specialister inom en rad olika verksamhetsområden i både offentlig och privat sektor. Vi har över tid haft en stark tillväxt med god lönsamhet och vuxit både organiskt och genom förvärv. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Malmö och Oslo vilket gör att vi har en stark lokal närvaro för många av våra kunder och personal.

På NGS Group har vi ett tydligt mål – att skapa samhällsnytta och medverka till en innovativ och dynamisk arbetsmarknad. För att göra det behöver vi hela tiden utveckla och anpassa vårt erbjudande så att vi kan möta och förutse våra kunders skiftande behov.

Under åren har vi byggt upp en företagskultur som genomsyras av en stark gemenskap, initiativkraft och ett samhällsengagemang. Med den samlade kunskapen hos alla våra medarbetare har vi en unik position idag där vi kan erbjuda branschledande expertis inom respektive område.

Läs mer »