Vi kan ekonomi, redovisning, juridik, finans och HR

Sedan 2006 har Human Capital bedrivit verksamhet inom rekrytering och interim. För oss är det viktigt att ha god kunskap om de tjänster vi arbetar med och är därför specialister inom Ekonomi, Redovisning, Juridik, Finans och HR. Våra konsulter har själva erfarenhet från dessa områden och kan därigenom erbjuda expertkunskap till våra uppdragsgivare. Vi ser till att hålla oss uppdaterade på marknaden för de tjänster vi arbetar med.

För att nå framgång i en rekryteringsprocess är det viktigt att skapa förtroende hos både uppdragsgivare och kandidat. Vi tar ansvar för hela rekryteringsprocessen och företräder våra uppdragsgivaren på ett professionellt sätt.

Under åren har vi skapat ett brett och värdefullt nätverk bestående av ledare och specialister. Genom nätverket finner vi de mest väl matchande kandidaterna och med kartläggning av personliga egenskaper hos slutkandidater säkerställer vi att uppdragsgivaren rekryterar rätt person.

Våra tjänster inom Interim sträcker sig från juniora roller till seniora specialister och ledare. Vi hjälper er med att fylla era behov oavsett för hur lång tid. Nätverket av konsulter består såväl av jurister och ekonomer som regulatoriska specialister i finanssektorn.

"Jag kan varmt rekommendera Human Capitals tjänster"

Jonas Rengård, Global Head of Credit Analys SEB

Human Capital har hjälpt att rekrytera ett flertal specialister till oss på SEB, de har en gedigen branschkunskap inom bank & finans och kunde presentera en hög kvalitet i kandidaterna ifrån deras nätverk och processen präglades utav en hög professionalism, bra service och god tillgänglighet. Jag kan varmt rekommendera Human Capitals tjänster.

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa både dig som söker jobb och dig som vill tillsätta tjänster kan du kontakta oss på 08-546 99 260 så berättar vi mer.

  • 2500

    Genomförda rekryteringar

  • 9500

    Intervjuade kandidater

  • 50

    Av bolagen på OMXS30 väljer Human Capital

En del av
NGS Group

NGS är en marknadsledande bemannings- och rekryteringskoncern, inriktad mot vård, skola, socialtjänst, ekonomi och ledarförsörjning. Vi omsätter idag omkring 700 miljoner kronor fördelat på 12 olika affärsområden med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. 80 procent av vår verksamhet sker inom ramavtal varav huvuddelen mot offentlig sektor. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Malmö, Oslo och Helsingfors har vi en lokal närvaro mot våra kunder och personal.

Läs mer