Söker du ett spännande och utvecklande sommarjobb?

  • tagReskontra

Ansök till jobbet

Om jobbet

Det här uppdraget är heltid med start i juni och du kommer i huvudsak att ansvara för kund- och leverantörsreskontra, underlätta företagets bokföring genom att arbeta med tydliga system för hantering av kunduppgifter, transaktioner och leverantörsfakturor och påminnelser. Dessutom kommer du att ansvara för kontroll och insamling och bokföring av företagskostnader.Är du den vi söker?

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Viss erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det blir startsträckan helt enkelt bara lite längre.

Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Hanna Wide på 072-077 77 46 eller hanna.wide@humancapital.se.
#LI-DNI

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.

Kontakt

Hanna Wide
E-post: hanna.wide@humancapital.se
Tel: 072077746