Bolagsekonom till Fastator

  • tagRedovisning

Ansök till jobbet

Fastator är Sveriges enda fastighetsnischade investmentbolag och rekryterar nu till tjänsten som Bolagsekonom till kontoret på Linnégatan i Stockholm. I tjänsten som bolagsekonom tillhör du en sammansvetsat grupp på sex personer och du kommer ansvara för redovisningen i ett antal fastighetsbolag. På Fastator värdesätter man sina anställda högt och det är en arbetsplats som präglas av utvecklingsmöjligheter och en god samarbetsanda. Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet av redovisning samt har en lösningsorienterad och pragmatisk inställning. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Din utmaning

Fastator är en spännande och utmanade arbetsgivare och som bolagsekonom får du stora möjligheter att utvecklas i dina redovisningskunskaper. Dina ansvarsområden omfattas av följande:

• Löpande bokföring och avstämningar vid månadsbokslut
• Upprätta kvartals-­ och årsbokslut samt årsredovisningar för respektive bolag
• Upprätta moms- och skattedeklarationer
• Vara kontaktperson mot fastighetsförvaltarna och stötta dem i redovisnings-­ och ekonomifrågor

Din bakgrund

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är lösningsorienterad, pragmatiskt, nyfiken och en teamspelare. Utöver detta söker vi följande:

• Universitetsexamen med minst tre års erfarenhet av redovisning
• Meriterande med erfarenhet av fastighetsbranschen samt redovisning enligt K2 och RFR2
• Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav
• Mycket god kunskap i Excel, meriterande om du har arbetat i Visma Control och/eller Palette

Din ansökan

Vill du bli en del av Fastators framgångsrika verksamhet? Sänd då ditt CV redan idag då intervjuer sker löpande. För information kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare hos Human Capital, Max Hedgren 070 777 50 36 eller max.hedgren@humancapital.se. #LI-DNI

Om företaget

Grunden till Fastator lades 2011 av entreprenörerna Joachim Kuylenstierna och Mats Lundberg, båda med lång erfarenhet av att bygga upp och leda framgångsrika bolag inom fastighetssektorn. Sedan dess har Fastator stegvis transformerats och är idag ett investmentbolag där samtliga tillgångar ligger i olika innehavsbolag. Fastator har i dagsläget fem större innehav i sin portfölj; Offentliga Hus i Norden AB, GenovaFastator Holding AB, Industrisamhället Fastigheter AB, Point samt dotterbolaget Nordic PM AB. Bolaget är börsnoterat sedan 2015 och handlas på First North till ett sammanlagt börsvärde av ca 1 miljard SEK.

Kontakt

Max Hedgren
E-post: max.hedgren@humancapital.se