Möt vår medarbetare

 

Milena Sohlén

VD

 

Hej Milena och varmt välkommen till oss på Human Capital! Hur känns det? 

Tack så mycket! Det känns fantastiskt roligt och spännande att få bli en del av ett så kompetent och framåtlutat team. Nu har jag varit på plats i några månader och har lärt känna verksamheten, kollegorna och alla våra fantastiska kunder och konsulter.

Vill du börja med att berätta mer om din roll och vad du kommer göra här hos oss? 

Jag är VD för Human Capital och kommer att tillsammans med teamet att leda och utveckla vårt erbjudande av Interim- och Rekryteringstjänster inom Ekonomi, HR och Management. Som VD ansvarar jag för att våra kunder får tillgång till exakt rätt kompetens när den behövs som allra mest.

Varför valde du Human Capital som din nästa arbetsgivare? 

Human Capital är ett etablerat bolag i branschen, med en tydlig nisch av specialister inom Ekonomi, HR och Management. Det tillsammans med Human Capitals stora nätverk av interima konsulter gör oss attraktiva och efterfrågade på marknaden. Det här är precis rätt erbjudande och team för mig, här kan mina tidigare erfarenheter bidra! Spetskompetensen och de fina förutsättningarna att bygga vidare på var det som slutligen lockade över mig.

Vad har du gjort innan?

Jag älskar branschen och har ägnat de flesta åren till ledande roller inom rekrytering och bemanning. Att hjälpa organisationer och människor är en otrolig tillfredsställelse och är något som ger värde både till mig själv, individen och samhället i stort. Jag anser att vi i branschen verkligen kan vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle genom kloka och hållbara rekryteringar.

Vad ser du mest fram emot att arbeta med här på Human Capital?

Människorna – det är mötet med andra människor som alltid ger mest. Kunderna, kollegorna och alla våra fantastiska konsulter!

Avslutningsvis – vad tycker du om att göra på din fritid?

Att vara aktiv med familjen, maken och de båda sönerna Tage (8 år) och Stellan (11 år), är det som ger mig allra störst glädje. För några helger sedan träffades vi med vänner i skidspåret och det blev den bästa mixen för mig!

Stort tack Milena – vi är så glada att ha dig i vårt team! Kul att även få möjlighet att få veta mer om dig och din roll här hos oss. 

Intresserad av att veta mer om hur vi arbetar på Human Capital?