Möt vår medarbetare

 

Anna Flanagan

Konsultchef

 

Hej Anna och varmt välkommen till oss på Human Capital! Hur känns det?

Kanonbra! Jag har fått ett så fint och varmt mottagande, från både kollegor på Human Capital och på de andra dotterbolagen inom NGS Group, att det redan känns som man är en i familjen.

Vill du börja med att berätta om din nya roll och vad du kommer att göra här hos oss?

Jag kommer arbeta som konsultchef med inriktning på vårt affärsområde Interim Specialist. Det innebär att mitt fokus kommer vara interima uppdrag och konsulter främst inom Ekonomi & Redovisning, Kommunikation, Marknadsföring samt HR med flera. Min första prio blir att lära känna mina konsulter och kunder. Det ser jag väldigt mycket fram emot!

Hur kommer det sig att du valde Human Capital som din nästa arbetsgivare? 

Human Capital tillsammans med NGS Group är väletablerade och proffsiga, det såg jag som en trygg grund att utgå från. Samtidigt finns det spännande tillväxtplaner och stora ambitioner framåt. Den resan vill jag vara med på!

Vad har du gjort innan?

I mitt senaste jobb arbetade jag som jobb- och karriärscoach till arbetssökande. Det var ett otroligt lärorikt och givande arbete. Innan dess arbetade jag bland annat många år som säljchef, samt med rekrytering inom besöksnäringen.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta med här på Human Capital?

Framför allt uppskattar jag kombinationen av både konsult- och kundkontakt. Jag är också taggad på att få göra detta tillsammans med fina kollegor som jag både kan ha roligt tillsammans med och lära mig mycket av.

Avslutningsvis, vad tycker du om att göra på din fritid? 

Min fritid spenderar jag allra helst med familjen. Det blir också mycket fotboll, både som åskådare och som utövare själv i Korpen.

Varmt tack Anna – vi är så glada att ha dig här! 

Är du intresserad av att också arbeta som konsultchef hos oss på Human Capital?