Säljare till Human Capital!

  • tagÖvrigt: Ekonomi/Finans

Ansök till jobbet

Vi erbjuder ett spännande karriärsteg för dig som motiveras av högt uppsatta mål och vill arbeta med B2B försäljning mot spännande kunder inom olika branscher! Du kommer till en verksamhet med högt tempo och ett starkt varumärke, laddat med specialistkunskaper. Human Capital hjälper företag att rekrytera till sina ekonomifunktioner men även inom närliggande avdelningar.

Vi erbjuder dig fast lön, provision och en ordentlig utbildning, allt för att du ska motiveras och lyckas så bra som möjligt. Du kommer arbeta tillsammans med kollegor som har lång erfarenhet inom området och tillsammans kommer vi hitta på roliga aktiviteter och tävlingar. Tjänsten är placerad i fina lokaler på Kungsgatan, nära Stureplan i Stockholm.

Din utmaning

Ditt uppdrag är att sälja in Human Capitals koncept till ledande befattningshavare och chefer vilket innebär att du kommer vara i kontakt med några av Sveriges största och häftigaste företag. Human Capital har sedan 2006 arbetat med 50% av företagen på OMX30 samt många mindre onoterade bolag och start-ups. Arbetet sker främst över telefon, speciellt under dessa tider då många av våra kunder arbetar hemifrån.

Din bakgrund

Du vill vara en del av ett högpresterande team där du bidrar med smittsam energi och affärsmässighet. I den här tjänsten värdesätts affärsmässighet, en rådgivande förmåga och ett exceptionellt driv. Ditt förtroendeingivande sätt är din framgångsfaktor då du ofta kommer i kontakt med tunga beslutsfattare innan en affär går i lås. Vi ser även att du uppfyller följande krav:
ansch
• Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift

Din ansökan

Är du redo för ett nästa steg i karriären? Skicka då in din ansökan snarast till Tove Drangnell,
tove.drangnell@humancapital.se

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag. Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats. Sedan 2016 ingår vi i koncernen NGS Group AB som är börsnoterade på Nasdaq Stockholm.

Kontakt

Tove Drangnell